Categorieën
media

Valerie in gesprek met immunoloog Marjolein van Egmond.

Op 14 mei 2021 verscheen Valerie van #VergeetOnsNietHugo op televisie in de uitzending van Op1. Tijdens de uitzending van dit programma besprak zij samen met immunoloog Marjolijn van Egmond de mogelijkheden met betrekking tot ringbescherming bij mensen met een probleem in het afweersysteem.

Moeten ouders de mogelijkheid krijgen om hun kinderen te laten vaccineren? Ouders kunnen zo zichzelf of een klasgenoot(je) met een probleem in het afweersysteem beschermen.

De uitzending zelf kun je vanaf 15 mei 2021 terugkijken via NPO start of de app van NPO start. De discussie tussen de presentatoren, gasten, Valerie en immunoloog Marjolijn van Egmond kun je geheel via YouTube of via Op1NPO terugkijken. Alvast veel kijkplezier gewenst.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *