Categorieën
Brieven media Officiële stukken

Risicogroepen krijgen voorrang!

Als reactie op Brief aan de minister, directeur en Tweede Kamer van gisteren werden er tijdens het coronadebat veel vragen gesteld over de boostercampagne. Kamerleden vroegen bijna allemaal de mensen met het grootste risico naar voren te trekken. Enkelen van hen gebruikten argumenten die regelrecht uit onze brief leken te komen.

Om 23.32 uur gaf minister Hugo de Jonge de toezegging dat vanaf januari de boosterprikken gezet gaan worden op basis van de datum van de laatste vaccinatie en niet meer op leeftijd.

We zijn ongelooflijk blij met en trots op dit resultaat.

Bekijk hier het fragment waarin Hugo de Jonge de toezegging doet.

4 reacties op “Risicogroepen krijgen voorrang!”

Hugo vergeet ons weer! Vandaag saat op nu.nl dat er vaccins over zijn! Zet aub de gezinnen op een lijst die vorig jaar in quarantaine hebben gezeten door bijv een zeldzame spierziekte. ik wil door heel NL rijden voor een boosterprik, alles beter dan nog een winter in gevangenschap. namens 10000 gezinnen DENK AAN ONS!

Beste Aleksandra,

Excuus voor dit vreselijk late antwoord op je bericht. Op de één of andere manier zijn een aantal berichten niet bij ons terecht gekomen via de website. Nu ik met de site bezig ben zie ik dat er dus onbeantwoorde e-mails zijn.

Hopelijk is het nog goed gekomen.

Vriendelijke groeten,
Annelies.

Vanaf 1 januari 2022 zitten wij al in de 9de maand na 2de vaccinatie. Afspraak maken zonder uitnodiging gaat niet als je niet 60 jaar of ouder bent. Waarom niet nu al deze groep een uitnodiging toezenden.

Beste Hans,

Excuus voor dit vreselijk late antwoord op je bericht. Op de één of andere manier zijn een aantal berichten niet bij ons terecht gekomen via de website. Nu ik met de site bezig ben zie ik dat er dus onbeantwoorde e-mail zijn.

Hopelijk hebben jullie net als de rest inmiddels al wel jullie booster gehad.

Sorry nogmaals.

Vriendelijke groeten,
Annelies.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *